onsdag 12 februari 2014

SHV MÅNADENS HÄST



Kalle är månadens häst!

Kalle kom till Svenska hästars värn för 10 år sedan. Han var väldigt lite hanterad, trots det var han mycket nyfiken och kontaktsökande. Konstigt nog var han inte speciellt rädd för människor. När SHV hämtade honom så klev han in i transporten utan några problem. Jag tror han kände på sig att han skulle få en andra chans och att han skulle bli en lycklig häst men andra hästkompisar och med människor som älskade honom :)

Nu har han bott hos sina fodervärdar i snart 8 år, de har funnit varandra och Kalle är en helmysig häst. I början var han reserverad för både hovslagare och veterinären när dom kom på besök, men det har blivit mycket bättre.

Kalle är född 1994 och han är en liten shetlandsponny i sina bästa år, han mår väldigt bra hos sin familj som ger honom massor av kärlek. Snart fyller han 20 år, jag hoppas att han och familjen får många härliga år tillsamman. Underbart med att så många hjälper till med att ta hand om djur som har det svårt :)

Fina lilla polle :)
Vill ni hjälpa till med någon slags bidrag så hör av er, jag hjälper er väldigt gärna så att ni får kontakt med dom fantastiska människorna som jobbar med att rädda hästar i nöd.

eva.gruner@folksam.se 070-688 24 72 eller 0583-63 114

Ha en fortsatt trevlig dag!

1 kommentar:

  1. Fina lilla Kalle, härligt att han har fått en kärleksfull familj!
    Anna-Karin Svensson
    Vilken fin hemsida Eva!

    SvaraRadera