måndag 3 februari 2014

MÅNDAG DEN 3 FEBRUARI


GOD MORGON!

Helgen har varit lugn och trevlig! Jag och lill syrran har varit och hälsat på våran bror Leffe i Torshälla. Alltid lika mysigt att träffas.

Nu till jobben som väntar.

Jag har kämpat för att kunna ge alla duktiga Terapihundar en bra försäkring. Jag har faktiskt lyckats, nu är det deras förare som behöver en bra ansvars eller företags försäkring

Jag och en kolega får slå ihop våra huvuden för att det ska bli så bra för er som möjligt. Ni som har hemförsäkring i annat bolag inte i Folksam lyssna om er ansvars försäkring gäller om det skulle hända en olycka när ni är ute på era arbetsplatser, eller praktikplats med era hundar eller hästar.

Jag jobbar vidare för er alla som har så otroligt värdefulla fina djur som hjälper så många barn, ungdomar, äldre och handikappade att må bättre. Ring eller maila mig så får ni veta mer vad jag kan erbjuda er.

Frågan kom från Lena Andersson instruktör, specialiserad hundpsykolog
www.hunsundsvall.com

Självklart vill jag hjälpa er!!!!

Ni gör en otrolig insats! Jag skriver det igen!

En guld stjärna till er!

3 kommentarer:

  1. Tack Eva för ditt slit med att hjälpa oss, DU är värd en GULDSTJÄRNA ;)

    SvaraRadera
  2. Jag är så glad för att det finns terapi hundar, dom gör en jätte stor isatts. Tack Eva för att du fixar en bra försäkring till dessa fina hundar.
    En mycket tacksam anhörig !

    Anna- Karin Svensson

    SvaraRadera
  3. Hej Eva!
    Tack för alla hjälp med våra duktiga Terapihundar. Jag har några frågor angåede företags försäkring. Ringer dig på måndag. Ha en skön helg!
    MVH Birgitta

    SvaraRadera