onsdag 30 december 2015

SISTA DAGEN PÅ ÅRET


 Nu vill jag passa på att tacka alla min kunder och alla ni andra som varit inne och kikat på min sida, det är så roligt! Jag hoppas att jag har förmedlat både glädje och lite tips och råd som ni har haft nytta av.

Tack för alla fantastiska bilder som ni skicka in till mig på er djur, det är så roligt att kunna dela med sig till alla mina läsare.

Tack för att ni har haft så mycket tålamod med ni inte har kunnat nå mig under många och långa tider underårets gång. Jag hoppas att Telia nu ser till att vårt nätverk kommer att fungera bättre detta år.

Med det vill jag bara önska alla ett gott slut och ett riktigt gott nytt år, ta hand om varandra och om era fina fyrbenat vänner. Dom gör så mycket för oss hela tiden.


Njut av dom fina dagarna och ha det så gott! Om ni vill så hörs vi nästa år :)

4 kommentarer:

 1. Tack detsamma Eva. Jag hoppas du och din familj får ett fin 2016. Jag vill samtidigt passa på och tacka dig för all hjälp det året som varit, du är alltid vänlig och hjälpsam när jag ringer om mina djurförsäkringar. Du fixar allt! Glad att jag har dig. Med vänlig hälsning Lotta och alla djuren

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Lotta för dina fina ord :) dom värmer. Jag är väldigt glad att jag har så många trevliga kunder. Ni är toppen! Kram!

   Radera
 2. Hej Eva! Tack för det här året, jag är också glad att jag har dig och Folksam. Kram Cissi

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack själv Cissi :) Det har varit ett nöje att lära känna dig. Ha det nu så bra på det nya året. Kram!

   Radera