fredag 4 december 2015

LÄSA FÖR HUND


LÖRDAGEN DEN 5/12

På Askersunds bibliotek finns Pia och hennes duktiga Grazy på Lördag om något barn eller någon ung vill läsa för Grazy, hon är en jättebra lyssnare och tycker det ska bli spännande att träffa er.

För att anmäla sig till det här jättefina erbjudande så ring eller maila Askersunds bibliotek så får ni en härlig stund med lilla Grazy och hennes matte Pia.


Varmt välkomna hälsar Pia och Grazy :)

4 kommentarer:

 1. Oj va bra, så många som tycker det är jobbigt att läsa högt. Men det här tror jag många skulle bli hjälpta av. Kramar från Lotta Trixi och Smulan :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lotta jag önskade att jag hade fått den möjligheten när jag gick i skolan, det skulle ha hjälp mig jätte myckat. Kram till dig och hundarna.

   Radera
 2. Tack hjärtat, min finaste syster att du hjälper mig att sprida detta <3
  Tyvärr måste jag ju säga att det inte kom några denna gång heller.... :(
  Jag och alla mina kollegor vet ju att behovet finns men det måste ju också finnas engagerade föräldrar och det verkar brista där....
  Det bästa vore nog att införa detta i skolan så barnen redan är på plats!
  Men vi får fortsätta kämpa för ungarna , eller hur ?
  Kram <3

  SvaraRadera
 3. Pia jag tror att det tar en stund innan föräldrar tänker på att möjligheten finns för deras barn, men jag är säker på att om vi fortsätter att sprida det och att vi fortsätter att kämpa för varenda unge så kommer det bli bra. Du har iallafall gjort allt för att fler ska må bra och känna sig trygga. Men iden att ha det i skolan är en väldigt bra ide!! Kärlek till dig <3

  SvaraRadera