lördag 2 mars 2013

JESSICA

Jessica idag skriver jag bara för dig.

Det har varit nästan tre veckor av oro, ovisshet och förtvivlan för oss men du har gjort det tyngsta jobbet, att komma tillbaka. Tack till all personal på Operation, Post op och Avd 29 och alla doktorer som nu är inblandade i vår Jessan, tur att ni inte gav upp. Tack alla ni som hjälp till att peppat Jessica så hon inte tappat gnistan. Ni är alla guld värda.

Jag kan inte förstå att du orkar men du är så stark, du ligger i din sjukhus säng som en liten fågelunge men du är stark som en björn.

Det är otroligt många som har väntat att få höra att det vänt och att det nu äntligen ser lite ljusare ut. Nu är det bara resten kvar älskling, att fortsätta kämpa. Det är tur att du har så många runt dig som hejar på, allt blir lite lättare då.

Och varje dag kommer Rikard som betyder så mycket för dig. Det är underbart att han finns vid din sida ;) Det kanske är han som får dig att kämpa lite extra ;););)
Vi är oxå väldigt glada i honom ;)

Det är så otroligt härligt att äntligen kunna berätta att du mår bättre.

Snart är du hemma och våren är på väg, och då vet du vad som väntar de underbara att släppa hästarna på sommar betet. Det är forfarande massor av snö här hemma på Ekeberg men man börjar ana våren, fåglarna sjunger för fullt, Lyster har börjat fälla det är vårtecken det.

ÄLSKAR DIG MITT HJÄRTA

Bilder på den härliga vinter som varit och en bild från hingstbetet sommaren 2011

2 kommentarer:


 1. <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

  DE BÄSTA NYHETERNA EVER !!!

  <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

  SvaraRadera
 2. Ja Pia idag var det en annan tjej som låg i sängen. Till och med ögonen började tindra. det var länge sedan jag såg. Hon har oxå skrattat lite idag, en helt underbar känsla.
  Men det är tack vara alla som hjälp till med att peppa henne. Du är helt fantastisk som alltid finns för henne och för oss andra.
  puss min lilla syster. Nu ska jag sova gott jag hoppa du oxå gjör det, vi hörs i morgon.

  SvaraRadera