torsdag 29 september 2016

DAGENS ROS GÅR TILL HELNA

Dagens ros går till vår dotter Helena.


För ca två veckor sedan var hon med om en olycka, hon hade änglavakt som klarade sig så pass bra som hon gjorde. Tur att hon är tränad och att hennes reationsförmåga är så bra, annars hade det med sannolikhet gått väldigt illa. Att bli påkörd på ett övergångställe är inte vad man tror att man ska råka ut för, men det här var en ren olycka som kan drabba oss alla som kör bil. Helena måste varit i den döda vinkeln när han startade bilen igen för att köra efter att han släppt fram en annan gångtrafikant på övergångstället.


Hon fick hjälp av killen som körde på ett väldigt bra sätt, till akuten väntade där tills Helenas pojkvän kom, han har ring försäkringbolaget och hör av sig varje dag för att höra hur hon mår. Han har gjort allt rätt förutom att inte se henne.


Idag har gipspaketet bytts ut till ett nytt fint, hon har fortfarande ont i sin nacke, huvudet, foten, knät och höften. Men hon är en kämpe och hennes kunder på SATS är helt underbara och så glada att hon är tillbaka igen. Jag förstår inte riktigt hur det går till att vara personlig tränare och vara skadad som hon är, men hon pekar nog med hela armen :) den som inte är gipsad.



Tack älskling för att du finns och att du klarade bilolycka så pass bra, vi är evigt tacksamma!

7 kommentarer:

  1. Vilken kämpe du har till dotter. Hon måste krya på sig och bli bra hälsa henne det. Kram Karin

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Karin!
      Hon är en riktig kämpe :) ger sig inte och tur är väl det. Hon mår bättre och har kommit igång att jobba igen, då mår hon som bäst. Kram!

      Radera
  2. Hoppas allt går bra för henne /Ellen

    SvaraRadera
    Svar
    1. Allt går framåt Ellen, det blir bättre och bättre för varje dag :) Kram!

      Radera
  3. Hoppas hon snart är fri från sitt gips :) Kram till er båda. Anna-Lena

    SvaraRadera
  4. Jag sänder kryakramar som du brukar skriva Eva till din dotter. Hoppas allt blir bra. Kram Lotta

    SvaraRadera
  5. Hoppas allt går bra. Kram sara

    SvaraRadera