torsdag 9 oktober 2014

SVENSKA HÄSTARS VÄRN

Månadens häst


Svenska hästars värns enda islandshäst vill nu presentera sig. Han kom till föreningen för några år sedan och hittade snabbt sin foderfamilj. Många, många var intresserade av Isidor, men det kändes ändå som att han hittade just sin familj. När han kom till familjen så fann han snabbt förtroende för sin hästkompis men även för familjen. Han är en lugn och trygg häst i alla lägen. Han är ett riktigt charmtroll.
Hos foderfamiljen - där han nu bott ett år - fick han först acklimatisera sig och känna in omgivningen och personer och djur på gården. Första gången han skulle ridas så gick allt som smort. En grej, som eventuellt kan kallas för olat, är att han gärna stannar under ridningen och tittar sig omkring. Inget att hänga upp sig på, men lite lustigt. Han och fodervärden är ute och rider i skogen och på ridbanan. De skall även påbörja träning i tölt för instruktör och det skall bli spännande. Utvecklingen fortskrider alltså.
Foderfamiljen är väldigt förtjusta i Isidor och tycker att det var en lyckträff att just de fick bli hans foderfamilj och att just SHV Isidor fick bli deras foderhäst. Livet leker!



 


 





Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste ti
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScr Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste t Den här e-postadressen skyddas mot spambots. D Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du
shvlogo 150
Ta gärna kontakt med svenska hästars värn om ni kan ge en gåva  eller bli medlämm i föreningen. Gå in på www.shv.org och läs mer om Svenska hästars värn.
Till Carina och alla er andra som jobbar för dessa djur som far så illa och får en andra chans, en glud stjärna till er !  

          

1 kommentar:

  1. Man blir så glad när man läser om djuren som får en andra chans. Inga-lill

    SvaraRadera