torsdag 28 juni 2018

SOMMAREN ÄR HÄRLIG


Men den kan också orsaka lidande om vi inte är vaksamma


Här är några saker som är farliga, ja faktiskt dödande i vissa fall.Tänk på vad ni ger era hundar!!!!Nu är sjöar och vattendrag varma och sköna men senare kommer algblomning. Då innerhåller vattnet höga halter av Algtoxiener det finns i blå alger, dessa kan hundar som dricker vattnet bli riktigt sjuka av till och med dö av det om det går riktigt illa.Rabarberblad kan också vara dödligt om hunden tuggar i sig bladen, så lägg alltid bladen där inte hunden kan komma åt det när ni plockat Rabarberna.Vindruvor, Russin, Avokado är mycket giftigt för hunden. De kan ge svåra njurskador och även dödlighet.

Många tror jag vet att choklad och lök är farligt, ben som börjar på F Fisk, Fågel, Fläskben kan bli en katastrof om hunden får i sig.  Den kan flisa sig och skadorna kan bli katastrofala.


Tänk på om ni stannar på rastplatser att gå igenom vad som blivit kvar på marken av slarviga människor, majskolvar är riktigt farligt om hunden får i sig det.Här är lite tips som jag hoppas ni har nytta av alla hundälskare, ha nu en fortsatt trevlig sommar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar