torsdag 8 juni 2017

ALLT HAR GÅTT BRA :)

Vill bara att ni alla ska veta att allt gått bra :) nu börjar en lång resa tillbaka till det jag var, att kunna ta en promenad med hundarna, rida och köra hästarna igen. Den dagen är en lyckans dag!


Jag är så tacksam för allt jag har:)
Tusen tack för alla inlägg på sidan, sms mail och samtal, ni är fantastiska!
Ha det gott, så hörs vi snart igen :)
Kram!

12 kommentarer:

  1. ÅHHH vad skönt att allt gått bra Eva, jag har tänkt på dig varje dag. Nu ska du bara vila :) Tusen varma kramar till dig. / Karin

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Karin <3 Jag mår bra, nästan oförskämt bra men det är alla ni som hejat på mig som gör det :) Tack för alla tankar du skickat till mig. Kram!

      Radera
  2. Så härligt att höra :) massor av kryakramar till dig Eva. Sofia

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Sofia! Nu ska jag bara vila mig i form :) Jag hoppas ni får en skön sommar precis som jag ska ha :) Kram!

      Radera
  3. <3 <3 <3 EN SUPERKVINNA ÄR DU <3 <3 <3
    TUSEN KRAMAR!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja Pia <3 Jag känner mig nog som en superkvinna :) allt har gått så otroligt bra, nu är det bra resten kvar :) Kramar i massor <3

      Radera
  4. Nu kan man andas igen, när man vet att du är okej <3

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej du rara <3 ja Cajsa det har gått så bra allting, nu gäller det bra att vila och försöka komma igen. Jag är så tacksam för allt jag har så det ska nog gå bra framöver också. Om vi inte ses snart så hoppas du får en riktigt härlig sommar men sol värme och mys med alla din djur <3 Kram!

      Radera
  5. Det är så härligt att du är tillbaka :) Snart kan du ta promenader, rida och köra dina hästar igen. Kram och fortsatt krya på dig. Varmaste hälsningarna familjen Olsson och alla djuren.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja nu är jag tillbaka :) Det är så skönt att allt gått bra :)Jag hoppas att resan tillbaka till det jag var går lika bra som den gjort hittills. Jag skickar tillbaka varma häsningar till er alla. Kram!

      Radera
  6. Vad jag är glad att du är tillbaka :) jag är säker på att du fixar resten av resan galant Eva. Stort lycka till! Lisa

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Lisa! Jag lovar att jag ska kämpa :) Tack för det fina kortet du sände, det betyder massor ska du veta. Kram!

      Radera