måndag 14 november 2016

ACES ALGOT LÅNGA REHABILITERING

För ca 2 år sedan blev den här snälla fina killen söndersparkad av en eller ett par hästar när han stod i ett annat stall.


Vi fick köra hem honom efter en vecka ungefär, med risken att han aldrig skulle bli bra. Men med Veterinärens godkännande och övervägande så var det de bästa alltrenativet, för han kunde inte stå kvar där skadad, ensam i stallet och deprimerad. En fruktansvärd tid men ovisshet hur det skulle gå.


Så fort han kom hem till sina gamla kompisar blev han piggare, man såg att han kom tillbaka till livet även om han hade väldigt ont fortfarande. Första tiden stod han i en liten lösdrift som finns i hage där kompisarna Lyster och Minos fanns, dom var alltid nära honom och på något sätt förstod dom att det hänt något. Sedan ökade vi ut lite till en liten hage i den andra hagen och till slut fick han gå tillsammans med sina snälla kompisar :)


En lång konvalescens har det varit, men nu är han en frisk och lycklig häst.


Idag är han helt återställs och nu börja Jessan att träna upp honom sakta och försiktigt, vilken lycka :) för honom och för henne:) och för lilla Joline :)






Vilken härlig dag vi haft :)

4 kommentarer:

  1. Åh så skönt att han är bra från sina svåra skador och att ni haft en mysig helg <3 Kram Karin

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är otroligt att han är ok nu, vi är så lyckliga :)

      Radera
  2. Å det är så härligt att han klarade sig eran fina häst :) Anne-Marie

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vi är så lyckliga för det :) vi trodde inte att det skulle gå så bra.

      Radera