måndag 12 oktober 2015

PEDAGOG UTBILDNINGEN


PIA & GRAZY!

Vad jag blir glad att höra att ni nu är klara med er utbildning.

Ni har varit så duktiga och kämpat tillsammans. Tänk Pia att du adopterade den här lilla tjejen från Rumänien, där hon levde ett tufft liv som hemlös utan att någon gav henne varken mat, vatten eller kärlek.

Du gav henne en ny chans, till ett liv med allt det där som en hund önskar. 

Nu är ni klara, och jag vet att ni kommer göra skillnad!

STORT GRATTIS TILL ER MINA FINA, NI ÄR BÄST!

4 kommentarer:

 1. Ja visst är det otroligt när man tänker på det egentligen, med hennes bakgrund att hon lyckats med detta? Det är så härligt att vi är klara nu och vi har kämpat men det har varit så givande, lärorikt och roligt så det har varit värt allt! Och det bästa kommer ju nu när vi kan börja göra skillnad i barn och ungas liv <3
  Tack min kära syster för allt pepp och den fina försäkringen du ger oss <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är så roligt att ni nu är klara <3 ni har varit så duktiga. Nu är det bara att ta nya tag gumman men nästa utmaning :) Det blev inte många kronor som du behöver betala nu när jag dragit bort 50 % av kostnaden. Puss

   Radera
 2. Anna-Lena Nilsson12 oktober 2015 21:44

  Så duktiga :) ja det behövs verlkigen. Jag är så glad att det utbildas så många Terapi pedagog vår och kompis hundar nu. Ni gör skillnad!

  SvaraRadera
 3. Visst är det så Anna-Lena! Det blir fler och fler och jag är så glad att jag kan hjälpa till med de bästa rabatterna man kan få. Riktigt roligt! Tyvärr så tror jag att det inte är så många som vet om de,t så du får gärna berätta det vidare så att fler kan få mycket bättre rabatter på sina försäkringar hos mig när dom är klara med sin utbildning.

  SvaraRadera