torsdag 9 april 2015

REN LUFT


LUFTRENARE

Ni vet ju att jag jobbar för att så många djur som möjligt ska få en bra försäkring, att må så bra som möjligt. Ja det vill vill ju alla göra.

Med bra mat/foder friskt vatten ren luft och en massa kärlek kommer man väldigt långt.

Vi har satt upp en luftrenare på höskullen, och nu har vi två nya storbalar, vi hoppas att dom kommer att hålla längre och att det inte bildag mögel lika fort nu när värmen kommer. Vi får se om dom håller längre, men en sak är vi säkra på luften där uppe är mycket bättre :)

Att bli av med bakterier/mögel i stallar och sadelkammare gör friskare djur och där med gladare och nöjdare djurägare.

Tomas Niklasson jobbar med detta och är expert på området, han erbjuder er rabatter om ni tar kontakt med mig och jag vidarbefodrar er önskan att få veta mer om de olika luftrenare som finns på marknaden. Det finns både för bilen, höskullen, sadelkammare och kan användas i många fler utrymmen där luften inte är den bästa.

Tex för er uppfödare, att ha frisk luft för era små valpar och deras mammor eller att slippa hundlukten i bilen speciellt nu på sommaren när många av oss åker och badar med våra hundar så att dom får svalka sig lite i sommarvärmen,  blöt hund är ingen härlig lukt.

Vill ni veta mer hör av er , jag berättar gärna mer och ber sedan att Tomas ringer upp dig så att du får den produkt som skulle vara bäst för just dig.

Ha en jätte bra dag!

 
                                                   LUFTRENARE ATT HA I BILEN


 

2 kommentarer:

  1. Lena Karlsson14 april 2015 22:41

    Det kanske vore något för mig och mina hundar :) jag hör av mig Eva :)

    SvaraRadera
  2. Det här skulle alla ha i sina hem, på kennlar och i stallarna. Det blir verkligen skillnad på luften. Hör av dig om du vill att jag berättar mer.

    SvaraRadera