måndag 23 mars 2015

ROCKA SOCKORNA


NATHEA OCH NOELLE


Helgen har varit jätte bra, vi har rockat sockor hela helgen.

Jag vill bara säga Nathena vilket bra ide du kom med :) Du och din syster Noelle är helt fantastiska. Jag och min familj har rockar sockor hela helgen. Det har känns väldigt bra!

Det är så roligt att ni fått med er så många, och alla har nog haft väldigt roligt. Så bra  jobbat! Tack mamma Erica för att jag får skriva om dina fantastiska flickor.

Önskar er nu en jätte skön vår, vi kankse hörs igen :)


 
Många har rockat sockor
 
 
Hundens hus bästa kompisarna  Bolla och Busan
vill också visa
att alla är vi lika mycket värda trots att vi är olika.
 
 
Här är en del av min familj som var samlade för att rocka sockor :)
 
KRAM!

4 kommentarer:

 1. Eva vad bra du skriver, vilka tjejer! Fantastiskt att komma på det, och Hundens hus fina terapihundar är också med på bild :) jag vet hur myckat du jobbar för att dom ska få bra försäkringar. Både för matte /husse och hunden. Bra jobbar du oxå . Kram Maria !

  SvaraRadera
 2. Hej Maria!
  Ja visst är det häftigt att rocka sockor :) Tjejerna är grymma! Man blir så glad. Tack för dina fina ord, du vet att jag jobbar för att ni ska få den bästa försäkringen till era djur. Mitt hjärta slår lite extra för de djur som jobbar med människor och gör så många lyckligare och friskare :) Kramar tillbaka till dig!

  SvaraRadera
 3. Ja vilka fantastiska flickor :)! Ja vi är faktiskt olika och vilken himla tur det är !!! Så trist det skulle vara annars..... Kram <3

  SvaraRadera
 4. God morgon Pia! Vilka tjejer :) dom är grymma båda två.Vilken tur vi är olika :) det är väldingt fint. Ha en jätte bra dag. Puss och kram

  SvaraRadera