måndag 9 februari 2015

PIAS HUNDLIV



Min syster Pia utbildar sig och sin fina hund Grazy till att bli Pedagog ekipars, dom ska jobba med barn och ungdomar, hjälpa stötta trösta och finnas där dom behövs.

Det blir fler och fler hundar som får utbildning som Terapi, Vård, Besöks, Pedagog och Kompishund. Jag har kontakt med Cilla Danielsson på Hundens hus i Stockholm Gunilla Backman på Svenska Terapi hundsinstitutet samt Lena Andersson på Hundens hus i Sundsvall. Dom jobbar med att alla dessa hundar och deras mattar och hussar får den bästa utbildningen.  När dom fått sitt diplom kan dom jobba med barn gamla handikappade, i skolor på vårdhem och i kommunerna.

Dessa hundar gör underverk!

Gå gärna in på Pias blogg och kika https://piashundliv.blogg.se

Pia Welanders foto. Fina duktiga Grazyan


Vill ni veta mer om någon av utbildningarna så hör av er så ska jag se till att ni får den hjälp ni behöver för att få så mycket information som möjligt.

Vill ni veta mer vad som gäller försäkringar till era hundar katter eller hästar om ni är egna företagare samt hur mycket en hemförsäkring skulle kosta er så slå en signal, jag hjälper er gärna och ger er en offert till en bra försäkring.

0583-63 114
070 688 24 72
eva.gruner@folksam.se

Grattis till alla er som klarat utbildningen med era fantastiska hundar, kämpa på alla ni som utbildar er och ni som ska börja senare.

NI GÖR SKILLNAD!

2 kommentarer:

  1. Tack min finaste syster <3 ! Det är en rolig och härlig utbildning och snart är det dags för första praktiken :) Ska bli kul, intressant, lärorikt och spännande!

    SvaraRadera
  2. Tack min finaste syster <3 Det är en rolig och spännande utbildning till Pedagoghundsekipage. Snart är det dags för praktik, det ska bli kul och lärorikt!

    SvaraRadera