onsdag 14 maj 2014

NATURENS MÄRKLIGASTE PAR


FANTASTISKT

I går såg vi ett program på TV 1. Det var roligt, fascinerande och helt underbart. Det var djur som blev bästa vän med ett annat djur och art.

En liten rådjur kalv miste sin mamma men hon fann snart sin trygghet i en stor fin Grand Danois som tog han om den lilla, när hon blev större så sprang hon in i skogen och sov på natten, men på morgonen kom hon tillbaka till familjen och delade bädd med hunden. Dom leker sprang runt och jagade varandra som de var två hundar som lekte. Hon fick senare ungar, varje gång kom hon och visade upp sina små för familjen.

En Apa och en hund som fann varandra. De gjorde allt tillsammans, delade på maten badade och simmade ihop.

Ett fin stor gnagare som tog mamma rollen till en massa hundvalpar, och gjorde hon med bravur.

En katt mamma som precis hade fått egna små kattungar, men fick inte nog med det. Moderkänslorna sprudlade så hon tog sig ann tre små ankungar på en gång. Det blev ett himla jobb för henne att hålla ordning på dessa ankor som växte med rekord fart och till slut blev större en vad hon var själv. Man kunde till och med se att Ankorna diade på henne :)

En ung Lejon hona tog sig ann ett moderlös hjort djur av något slag, tyvärr gick inte det så bra för en stor hane kom och tog det :(

De sista paret som jag ska berätta om är en stor fantastisk fin hjort av något slag som förälskade sig i en Giraff, dom träffades när dom var väldigt unga åren gick och dom fortsatta att träffas. Han hoppade över ett jätte staket för att få vara när henne, sin käreste. Så otroligt kärleksfullt.

Vill ni se fortsättningen på detta fina program så titta i kväll kl 20,00 den 15, 16 17 kommer det också sändas. Då handlar det om andra mycket spännande saker som våra älskade djur gör.

Ett helt underbart program för alla oss som älskar djur :)

Jag ska absolut titta :)

4 kommentarer:

 1. Ja Eva det var verkligen bra, tänk vad dom tog hand om varandra :)
  Ha det bra vi hör senar, nu börjar det närma sig med ett litet föl till :).

  Sanna Jonsson

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja Sanna, visst var det härligt att titta på.
   Jag håller tummarna att allt går bra, hör av dig när vi ska teckna en bra försäkring till er lilla nykomling :)

   Radera
 2. Jag såg också programmet. Helt underbart och ofattbart
  Ska självklart försöka titta ikväll
  Kramar Ewa

  SvaraRadera
  Svar
  1. Underbart hur dom tar hand om varandra Ewa, tänk om vi människor tog hand om de svaga på samma fantastiska sätt. Då skulle världen se annorlunda ut.
   Kram

   Radera