fredag 10 januari 2014

DJURSYDDS INSPEKTÖRERNA


Nu förstår man efter gårdagen TV program om van vård på djur hur viktigt det är att köpa hund av seriösa uppfödare. Jag skrev igår om detta på bloggen och fy för dessa människor som behandlar djur på det sättet. Nej straffet är alldeles för lindrigt.

Man blir så ledsen när man ser dessa små djur, fy så jävigt!

Det gör ont i mitt hjärta!

4 kommentarer:

 1. Ja usch det gör så ont när man tänker på hur en del djur behandlas av en del av oss människor!! Vi som ska va det intelligentaste djuret på denna jord!!?? Knappast va? Men tur det finns människor som vill hjälpa och kämpar för djuren. Jag hoppas att min Hanna kommer bli djurpolis eller djurskyddsinspektör som hon funderar på <3
  Kramar <3

  SvaraRadera
 2. Pia, jag önskar att hon blir det. Hon skulle kunna hjälpa många stackars djur och sätta dit massor av idioter till människor.
  Vi hoppas på dig Hanna, du skulle göra ett fanatstiskt jobb gumman. Puss

  SvaraRadera
 3. Jag blir oxå förtvivlad när så många djur far illa. jag gör mitt bästa för att mina valpar ska få det bästa livet . Tack eva för att du hjälper mig med att ta kontakt med mina valpköpare och hjälper dom med en bra försäkring till mina små.
  Karin

  SvaraRadera
 4. Fy det finns så många hämska människor Eva . Men vi måste tänka det finns så otroligt många goda. Ha det bra Eva vi hörs när nästa valp kull kommer.
  Fia

  SvaraRadera