lördag 28 december 2013

JULEN ÄR ÖVER FÖR DENNA GÅNG


Jag hoppas ni haft en lika fin julhelg som vi har haft här på Ekeberg att få vara tillsammans med nära och kära, det är det bästa man kan få. Tyvärr var det ingen snö utan det blev en grön jul, men på annandan kom den så vi kunde göra en jätte fin snögubbe med morotsnäsa, bananmun och små plommon som ögon, hatt och halsduk fick han också. Max och Moa var lyckliga :)

Dagen efter fanns det inte mycket kvar av gubben :( den hade regnat bort.

Nu önskar jag en god fortsättning på detta år och ett gott nytt år får vi hoppas att det blir för oss alla.

Tänk på era nära och kära, var rädda om varandra och att skänka en tanke på alla hemlösa och kanske ge en liten gåva så här sista dagarna på året skulle många många bli väldigt tacksamma för.

Jag har satt in 50 kr till
NATTJOUREN 72 980  Det är kanske någon där ute som kan tänka sig att avvara den lilla summan.

Ha det gott och var rädda om varandra!2 kommentarer:

  1. Ja Eva att vara med nära och kära det är den bästa julklappen man kan få.

    Jag, min familj och djuren önskar dig och din familj ett riktigt gott nytt år. Tack för alla hjälp de här året som varit. Alla skulle ha ett ombud som du, då blir allt mycket lättare när man får sjuka djur :)

    Sussanne Karlsson

    SvaraRadera
  2. Ja Eva jag tror du har rätt, vi kanske tänker lite på de stackars människor här hemma som har det svårt. jag ska göra som du. jag vill samtidigt tacka för et år som varit, och hoppas att du finns för oss djurägare nästa år oxå, det är så mycket värt att ha någon som du när våra djur blir sjuka. Kram från Gudrun och vovarna

    SvaraRadera