tisdag 5 november 2013

TERAPI HUNDAR


JAG ÄR SÅ GLAD!

Vill nu meddela alla som har Terapihundar att jag har fått Folksam styrelse lägga fram mitt förslag till vår ledning att ändra försäkringen för dessa fina och duktiga hundar. Rabatten togs bort, väldigt tråkigt. Det var bara Service, Signal och Ledarhundar som fick den bäst rabatten.

Men nu är det ändrat, jag har berättat hur ni jobbar och vilka fantastiska hundar ni har, gör så att många barn, ungdomar sjuka och gamla mår så mycket bättre och sprider en enorm glädje när ni kommer med era fina djur och vilket jobb ni lagt ner för att få er hund till Vård eller terapihund. NI ÄR GULD VÄRDA! Så alla ni som har Terapi ellerVård hund med Diplom och som arbetar i vård, skola eller äldreomsorgen hör av er till mig så berättar jag mer :)

Ibland är det väldigt bra att inte ge sig, utan vara envis som synden. Jag har i allafall lyckats med det som jag jobbat så hårt för :)

Önskar er alla som jobbar med era hundar ett stort lycka till, jag vet vilken lycka många känner när ni kommer och förgyller deras dag.

NI BEHÖVS!

Jag ska nu kämpa vidare för att få rabatter även på hästar i vården.
Här ser ni Marias fina hästar som besöker patienter i vården.

Hästarna åker hissen upp till avdelningen.

                                           Är det inte fantastiskt så säg ?

FOLKSAM
FÖRSÄKRAR SÅ KLART :) RING ELLER MAILA MIG!

2 kommentarer:

  1. Vilka fantastiska hästar och i lagom storlek :-)

    SvaraRadera
  2. så söta hästar :-) och fantastisk sida du har!
    Mia

    SvaraRadera