fredag 16 februari 2018

NU VECKANS VACKRASTE BILDJag vill visa en fantastiskt fin målning som min Camilla gjort :) Jag sa att jag gärna ville köpa den om den inte blev såld, men så klart att den blev :) redan innan den var klar så var den sålt till en mycket nöjd kund.


Men hon har lovat sin mamma att göra en liknade till mig när hon är klar med dom beställningar som hon har nu, rara tjejer vi har :) Jag vet precis vad den ska sitta.Med den vackra vill jag önska er alla en riktigt fin helg, ta han om er och ta hand om era nära kära och dom fyrbenta vännerna!

4 kommentarer:

 1. Den är helt underbar, så vacker och så fina färger. Linda har visat mig den tidigare. Jag vill väldigt gärna köpa en jag med, om hon någon gång får tid över och lust förstås. Hon är väldigt duktig men det visste jag redan. Stora kramar till er alla tvåbenta som fyrbenta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej rara, den är underbar Ewa, det är klart Camilla målar en till dig med :)Hoppas ni har det bra och att ni får en fin helg. Vi hörs snart:) Kramar till er alla.

   Radera
 2. Hej Eva, trevligt att prata med dig idag och tack för all hjälp med försäkringen framöver :)roligt att gå in på din fina sida, en fantastiskt fin Fjäril och alla dom andra bilderna med :) Hälsningar Ella

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Ella, detsamma :) det är roligt när jag kan hjälpa er med era funderingar kring försäkringar. Du är varmt välkommen när det är dags att teckna in din fina. Tack, roligt att du kikade in på min sida. Ha det gott tills vi hörs igen. Kram!

   Radera