onsdag 14 februari 2018

FRI VETERINÄRVÅRD

18 februari kl 12-17 är det dags för vinterns fria veterinärvårdsmottagning på AniCura Gärdets Djurklinik för djur vars ägare saknar hem.


Välkommen att boka tid på telefon 08-505 102 00.
           
Den fria veterinärvården gäller vid två speciella dagar per år, en i februari i samband med Alla Hjärtans Dag och en i oktober i samband med Djurens dag.


Projektet är ett samarbete mellan AniCura, Svenska Djurskyddsföreningen och Hundstallet, samt Stockholms Stadsmission som hjälper oss att sprida informationen till de berörda. Utöver de två veterinärmottagningarna bistår Hundstallet Åkeshov med foder som lämnas ut till besökande hemlösa, samt levereras till behövande runtom i stan under hela året.


Du kan ge ditt stöd till projektet genom att swisha en gåva till 1230960708 Svenska Djurskyddsföreningen. Tack på förhand!
Det är inte bara dom hemlösa män och kvinnor som behöver hjälp, även deras bästa vänner. Gärdets djurklinik gör en fantastisk insats för både ägare och djur. Ni är guld värda!


Snälla sprid det gärna så fler får möjligheten till hjälp :) I dag är det en bra dag att göra det på, för idag är det alla hjärtans dag! Ta hand om er och om varandra :)
2 kommentarer:

  1. Du är bäst! Jag sprider det vidare :)Många kramar Lotta

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Lotta, ja om vi hjälps åt så får fler möjligheten att få lite hjälp med sin lilla vän. Kram kram!

      Radera