tisdag 8 mars 2016

INTERNATIONELLA KVINNODAGENJag jobbar som ni vet att försöka hjälpa till med en bra försäkring till era djur som ni kan känna er trygga med.

Men jag har också olika uppdrag i Askersund och Laxå kommun där jag hjälper kvinnor som har det kämpigt på något sätt. och behöver hjälp av olika slag. Att finnas för dom och ge dom möjligheten till ett bättre liv med värdighet är otrolig viktigt.

Jag gör allt jag kan för att se till att läkare, sjuksköterskor, sjukgymnaster och biståndshandläggare socialsekriterare och boendestöd gör allt dom kan för att underlätta livet för dom som så väl behöver hjälp i sin vardag.

Min roll i det hela är att jag är spindeln i nätet och ska se till att alla gör det dom ska, det är många gånger väldigt tungrott men jag är envis och ger mig inte för jag får som jag vill.

Många möten och vårdplaneringar blir det med alla inblandade och oftast blir det väldigt bra till slut.

Varma kramar till alla kvinnor runt om i världen idag!

5 kommentarer:

 1. Du kämpar då både för djuren och dom som har det svårt Eva. Du är bäst!
  Varma kramar till dig som bryr dig så mycket om alla. Anna-Lena med familj och alla vovvar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Anna-Lena! Tack du är för rar. Hälsa hela familjen :) Kram!

   Radera
 2. Karoline Johansson8 mars 2016 16:43

  Så bra Eva, jag är säker på att du gör ett jätte bra jobb både med dina försäkringärenden och med dom lyckligt lottade kvinnorna som får DIN hjälp. Ha det så bra, ta han om dig själv lite grann också. Meh Karoline

  SvaraRadera
 3. Du är så duktig <3 <3 <3! Å tänk vilken skillnad du gör !

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Pia, det känns väldigt bra att kunna hjälpa till. Det är så många som har det svårt och som inte får någon hjälp alls.
   Man blir ledsen :( hur vi behandlar dom som har det svårt.

   Radera