måndag 22 februari 2016

VÅLDSUTSATTA KVINNOR FÅR HJÄLP


Lena Stenvall med sina fantastiskt fina hundar Pepper och Jack.

Hästar, hundar jobbar med våldsutsatta kvinnor. Dom gör så mycket för alla drabbade. Idag kunde vi lyssna när Lena berättade i P4 Västerbotten på deras fantastiska arbete dom gör.

Det är så underbart att ni finns! Tack till alla er som arbetar för att få människor att må bättre och få ett nytt hopp för livet.

 
Två helt fantastiska killar :)
 
 
Tack Lena för att jag får skriva om dig och hundarna. 
4 kommentarer:

 1. Vilket viktigt jobb de gör också <3! Det är verkligen någonting jag skulle kunna tänka mig att jobba med Grazy också.

  SvaraRadera
 2. Pia, ni skulle göra stor nytta där. Ta kontakt med kvinnohuset i Örebro och sedan till organisationen som finns i Örebo som hjälper kvinnor och barn som varit utsatta för olika slags våld. Kvinnohuset 019-144199, Kvinnofrids-linien 020-505050 dit kan alla ringa som behöver hjäål, det samtalet syns inte på telefonräkningen. Lycka till Pia, Kram !

  SvaraRadera
 3. Tack <3 Det ska jag göra ! Tror Grazy skulle vara perfekt med sitt fina, mjuka sätt. Kramar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ni skulle göra så många lyckliga med er närvaro Pia. Om ni kunde hjälpa till där skulle vara underbart, ge lite livsglädje tillbaka till de som drabbats av våld av något slag. Vi ska fortsätta kämpa för dom som behöver det. Kärlek värme och godhet!

   Radera