måndag 15 februari 2016

ALLA HJÄRTANSDAGIgår var det alla hjärtansdag, jag är säker på att många med mig skulle önska att världen så bättre ut och att det var allahjärtan dag varje dag.Jag hoppas att ni alla hade en fin helg med nära och kära, själv så var min helg helt fantastiskt fin. Jag fick vara tillsammans med några av mina allra käraste.

Vi åkte till Stockholm och fick vara med på våra bästa vänner barnbarns dop, lilla Stella Isabell så glad fin och alldeles underbar :)

 
Tack Pia Tony för att ni tog han om våra hästar, hundar och katter så bra :) Love you!
 
Lördagskvällen slutade med att Pia, min syster och jag var på Comventum och såg Darin. Oj vilken kille, så fin och så fantastiskt han sjöng. Han är något alldeles extra. På resan hem fick vi skumpa. Vilken kväll vi hade :)
 


Söndagen var väldigt härlig, nu fick vi se det nya huset Jessan, Rille, Joline och djuren flyttat in i. Massor av lyckönskningar till er. Jag tror att det kommer att bli helt underbart för er. Rille du har varit helt fantastiskt duktig som fixat allt !

Önskar er alla en fin vecka, var rädda om er!

4 kommentarer:

 1. Ja vad vi har haft det härligt med Darin och drinkar och skumpa ;)! Tack för att du är min syster och bara hänger med på allt så Självklart! Love you <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi har det riktigt roligt på våra träffar Pia. Snart är det dags igen ;) Kram1

   Radera
 2. Underbart att få gå på dop. Vilka fina tjejer. Kram Alexandra

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alexandra hon är helt bedårande lilla Stella, precis som hennes mamma Linda. Henne har jag fått äran att känna hela hennes liv.

   Radera