onsdag 4 november 2015

VAR RÄDD OM DIN HUND


Folksams försäkring gäller i många situationer, men du måste vara försiktig. Om du inte varit aktsam kan ersättningen sättas ner helt eller delvis.

Försäkringen gäller inte för sjukdomar som uppkommit inom 20 dygn efter att försäkringen börjat gälla. Detta gäller inte när du byter försäkringsbolag eller för en valp som försökras före 12 veckors ålder om du kan visa veterinärintyg utan anmärkning från köpetillfället. Det ska vara högst fyra veckor gammalt.

Om ni vill veta mer vad som gäller maila eller ring mig så berättar jag, eller om ni vill skickar jag den informationen som ni behöver.

eva.gruner@folksam.se   070-688 24 72

Nu önskar er alla en fin dag, njut av era fyrbenar vänner!

3 kommentarer:

 1. Hej Eva!
  Behöver jag koppla på min företagarförsäkring när jag ska ut och jobba på biblioteket med Grazy som LÄSHUND eller täcker min vanliga försäkring när hon nu blivit uppgraderad som utbildad PedagogHund / Tjänstehund :)? Kram <3 Längtar tills vi ses snart !

  SvaraRadera
 2. Du ska ha din företagsförsäkring Pia, den ger dig ett bra skydd om något skulle hända. Jag har satt igång den igen. Det kommer ett försäkringbrev i lådan :) Ni är så otrolig duktiga. Jag önskar er båda stort lycka till med barnen som kommer, är säker på att dom vill och vågar läsa för Grazy. Hon är så fin din lilla tjej. Längtar också till vi träffas. kramar i massor.

  SvaraRadera
 3. Jag har alla mina djurförsäkringar i Folksam och jag är jätte nöjd Eva, du är alltid så hjälpsam :) Med vänlig hälsning Lisa med familj och alla djuren :)

  SvaraRadera