onsdag 17 juni 2015

VALPAR OCH KATTUNGARTill er alla som är lyckliga att få hem en liten valp eller kattunge.

Det är mycket faror som finns där ute, nu är det snart midsommar och de pyntas med ballonger och snören, väldigt fint med ack så farligt.

Se alltid till så inte de små får tag i de ni pyntar, det kan gå riktigt illa. Att åka till ett djursjukhus för att undersöka magen och har man då otur så finns en ballon med snöre i tarmen eller något annat farligt förmål, det kan gå riktigt illa!

Dessutom blir det stora kostnader även om ni har en bra försäkring.

Ett främmande föremål i en liten valps mage kan kosta väldigt mycket pengar här är ett ex

Om kostnaden blir 16 779 kr då ersätter vi 12 223 ni betalar självrisken 1 500 kr + 20% av överstigande skadekostnad, summan som ni får betala blir 4 556 kr. Dom pengarna kan man ha betydligt roligare för och din lilla vän slipper en massa lidande.

Man kan aldrig skydda dom små från allt, men man kan försöka undvika en hel del saker.

Ha det gott nu och lycka till med era fyrbenta vänner!

4 kommentarer:

 1. Verkligen kostsamt blir det och ändå inget jämfört med vad det blir utan försäkring! Men som sagt, man kan ju ha skojigare för pengarna! Och det viktigaste av allt, den lilla slipper att lida och ha ont!

  SvaraRadera
 2. Mycket att tänka på när man skaffar djur, men härligt är det :) Tack Eva för hjälpen med en bra försäkring till min lilla fina Trulsan

  SvaraRadera
 3. Tur Pia att vi har bra försäkringar till våra djur :) våra fina fyrbenta vänner.

  SvaraRadera
 4. Hej Chataria!
  Roligt att du tittade in här. Jag det är myckst att tänka på, men det är en otroligt härlig känsla att ha dom vid sin sida. Tack själv för ett jätte trvligt samtal. Välkommen in i mitt gäng :) Trevlig midsommar önskar jag dig och dina nära.

  SvaraRadera