onsdag 15 maj 2019

ÄNTLINGEN TILLBAKA

Nu är jag tillbaka efter en lång tid, mina sista två år har varit en berg och dalbana först min hjärntumör som jag op bort den 31/5 2017 det gick så bra med då hade jag också de bästa hjärnkirurgerna Zandra och Magnus Olivercrona och Pekka och efter det när jag började känna mig ok och få orken tillbaka och det kändes underbart att börja jobba lite med hästarna då kom nästa smäll.

Det började 3 november 2018 åket ambulans in till usö med svåra magsmärtor, röntgades och där fanns stor cystor. Tyvärr hamnade jag på njurmedicin och låg där en vecka utan att få någon som helst hjälp fick en dr som inte hade några kunskaper eller ens ville försöka hjälpa mig :( så mycket lidande i onödan!

Nu har jag fått hjälp och jag opererades den 8/5, två duktiga och mycket trevliga läkare hjälpte mig.
I dag har det börjat vända och jag kan se ljut på framtiden igen och längtar tills jag kan göra något med våra fina djur och leka med barnbarnen igen.

Stort tack till dr Malin Wickbom och  dr Maria, samt kirurg mot och avd 39 på Universitets sjukhuset i Örebro, personalen på narkoen och post op och tack till Olivia med kollegor på Huddinge sjukhus som funnits där för mig hela tiden. Sist men inte minst TACK till min underbara familj och våra vänner som funnit där och stöttat hela tiden.
 <3 nbsp="" p="">
Jag ska försöka skriva lite på min sida i den mån jag hinner :)

Ha det gott och tack alla ni fina som så tålmodigt varit inne och kikat på om jag skrivit något, alla mail och sms och alla fina kort som så många har skickat, mina fantastiska kollegor, underbara kunder, alla är ni fantastiska. 
<3 nbsp="" p="">Nu är jag på G :)
<3 nbsp="" p="">

Kram!
Haha jag vet inte varför det blir textfel :(
<3 nbsp="" p="">

3 kommentarer:

 1. Hej Eva!
  Såååå glad jag blev att du är tillbaka igen!
  En bamsekram till dej från Marianne och Atlas

  SvaraRadera
 2. Hej Marianne, tack för mail och alla fina kort <3 det värmer i mitt hjärta. Det har varit en tuff resa eftersom jag inte fick någon hjälp förrens nu. Men det var två jätteduktiga doktorer som op min. Jag är så tacksam att jag nu kan börja få må bra framöver.Hoppas familjen mår bra och att vi alla får en fin sommar.Kramar i massor tillbala till er <3
  Vi hörs :)

  SvaraRadera
 3. Åh så fint att du är tillbaka <3 Kram Åsa och vovvarna. Jag har saknat dig!

  SvaraRadera