lördag 15 december 2018

VÅR HOVSLAGARE PETER

Tack till den bästa hovslagaren Peter! Igår var han här och såg till att våra hästar fick fina hovar till jul, dom ska ju också bli julfina :)


Han kommer alltid när jag behöver honom, alltid i tid alltid glad och gör hästarna så fina. Jag är så glad att ha honom som vår hovslagare :) han har även tipsat vår dotter Helen om ett jobb på Forma i Askersund sökte personlig tränare. Hon sökte fick det och hon säger att det är det bästa jobb hon haft, har tidigare jobbat i den stora staden Stockholm. Så roligt och så härliga arbetskamrater och kunder säger hon. Det blev riktigt bra :) Tack igen Peter!


Nu hoppas jag att ni får en fin lördag, jag ska själv slå in lite julklappar till alla våra fina barnbarn. Ta han om er och om era fyrbenta vänner!
Kram!4 kommentarer:

 1. Hej Eva, ja visst är det guldvärt att ha en bra hovslagare :) Vi är lyckliga vi som har det, det finns så många klåpare :( Ha det bra och en god jul önskar jag dig. MVH Susanne men familj

  SvaraRadera
  Svar
  1. God jul Susanne och ett riktigt gott nytt år önskar jag dig och familjen. Kram!

   Radera
 2. Roligt att slå in julklappar till barnbarnen. God jul och gott nytt år Eva. Kram Anna-Lena

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Anna-Lena, jag njuter av varje klapp jag får slå in :)God jul och ett riktigt gott nytt år önskar jag dig och djuren. Ha det gott, Kram!

   Radera