tisdag 17 april 2018

VÅRA FINA HÄSTAR



Lyster
Ibland fundera jag vad jag håller på med :) Jag har värdens finast, tryggaste häst som bara går fram överallt dit jag ber honom att gå. Lyster är hans namn :) Kanske det skulle räcka med en häst, man jag kan nog inte vara utan dom andra två:)



Så underbart med dom små solarna som äntligen står och lyser i dikeskanten
Tussilago så fint


Minos
Utmaningen med Minos ger mig så mycket de dagar jag mår bra och han bara är helt fantastisk, det går inte beskriva i ord vilken känsla det är när vi två tillsammans gör det som var omöjligt för två år sedan efter en tid med i ett annat stall med andra hästar som mobbade honom. När vi hämtade hem honom var han i stort sett ohanterbar. Idag är vi på banan igen och han har fått tillbaka tilliten för mig och är trygg med sina gamla kompisar Algot och Lyster.







Aces Algot


Han är en väldigt speciell herre på snart 20 år, så fin och så härlig att pussla med. Det är Jessicas häst, han har funnits med och för henne sedan han var 5 år. Alltid varit henne till lags och han älskar när dom tar turer i skogen. Nu var det ett tag sedan för Jessica har blivit mamma för andra gången, den här gången blev det en liten fin kille tidigare har hon lilla Joline. Så det kommer nog dröja ett tag innan hon ger sig ut på hästryggen igen. Algot får nöja sig med mig och lite markträning :)








Härliga bilder på våra fina :)










1 kommentar:

  1. Dom är fantastiskt fina alla tre. Ha det gott Eva . Kram Åsa

    SvaraRadera