söndag 11 januari 2015

SVENSKA HÄSTARS VÄRN

 
ZORBA SÅ FANTASTISK FIN!
 
 
 
 
För ett par år sedan kom hon till föreningen. Hon hade flyttats runt bland olika ägare och hamnade till slut hos SHV. När hon kom till sin foderfamilj var hon något av en kändis. Hon hade nämligen varit med på Scandinavium och Göteborg Horse Show och visat upp sig. Hon hade blivit tränad av en kunnig instruktör och visade prov på vad hon lärt sig. Hon är mycket lättlärd, rapp i blicken och med på tåget.
SHV Zorba kan vara något stirrig ibland, men hon har ett stort hjärta. Fodervärden och SHV Zorba har funnit varandra och har ett speciellt band sig emellan. De brukar tömköra och rida och Zorba är mycket förtjust i sina hästkompisar. I början när hon kom drack hon mycket och hon verkade orolig för att vattnet skulle ta slut. Nu har hon insett att vattnet alltid finns där och lugnet verkar ha infunnit sig. Nu har hon hittat sin foderfamilj och får värme och kärlek varje dag.
 
Jag blir så varm i hjärtat av att se hur bra Zorba har fått det. Underbart !
 
Är det någon som kan hjälpa till på något vis, alla bidrag är välkomna. Hör av er så vidarebefodrar jag det till Carina Nordell på Svenska hästars värn så att hon kan ta kontakt med er.

Var rädda om era fyrbenta vänner och ge dom mycket kärlek :) Man får så mycket tillbaka av dom underbara djuren.

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar