måndag 17 september 2012

BÅDE HUND OCH HÄST FÖRSÄKRING

Helgen har varit intensiv men härlig, vi har haft lilla Moa hos oss medans pappa Rille jobbat och mamma Camilla och store bror Max varit en sväng till Stockholm.

Mycket spännande med tunnelbanan och så blev det en härlig tur till skansen, sälarna och Helenas bästa vän Emil var nog det roligaste.

Moa har haft det mysigt här hemma med farmor Ulla mig och morfar och alla djuren förstås, hästarna är väldigt spännande men Katten Aston är nog den bästa Å vad hon gillar honom ;) Men Acke vill ju alltid vara med och leka så han är ju inte så tokig han heller.

Nu är det Måndag morgon, har både valpar som flyttat hemifrån och fått nya ägare hund och hästförsäkring som oxå måste ordnas roligt, och flera frågor på mailen som ska besvaras. Idag bara roliga saker ingen skade anmälan än, önskar det fortsätter så hela långa veckan.

Ha det gott allesammans!

4 kommentarer:

 1. Det hoppas jag också mamma, inga djur skador vill vi ha... Men gärna många försäkringar så att man kan hjälpa sina fina när olyckan är framme!
  Tack så mycket för hjälpen med Moa i helgen och för all hjälp med allt annat. Älskar er!

  SvaraRadera
 2. Tack själv Camilla i dubbel bemärkelse ;);)

  SvaraRadera
 3. Hej Mammsen <3

  Så synd att man ska gå å dra med feber så vi inte kan rida och köra men snart är de nog över. Saknar er och tack för att du finns <3 Kärlek!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja älskling längtar tills du kan komma
   Love you

   Radera