tisdag 10 augusti 2010

Sommaren går så fort

Hej alla nära kära kunder och alla ni andra.
Sommaren går så fort, jag mår så bra jag vet inte hur många år sedan som jag kände mig så här pigg jag kanske inte har mindre ont men när man får sova och känner sig pigg och ut vilad på morgonen.
JA DÅ ÄR DET SÅ HÄRLIGT. Vi har haft en jätte skön semester åkte motorcykel till Öland hade fantastiskt väder solade badade  åt och drack gott kunde inte vara bättre. Jag började ta Fit-line i Maj, önskar att jag börjat med det mycket tidigare. Fit-line är en drink som man tar två gånger om dagen den består av ekologiska grönsaker frukt och spannmål. Det finns inga tillsatser inte heller något socker och det bästa av allt det är vatten lösligt jag tror att Fit-line är ensam om detta på marknaden i dag. Jag orkar mer får massa energi och mår bra, den ger mig oxå möjligheter. Blir ni nyfikna och känner att ni oxå skulle vilja bli piggare och orka mer, ja helt enkelt må bättre så hör av er så berättar jag mer.

Näringen i våran mat är idag inte tillräcklig, idag kan vi komplitera det med Fit-line.
Det är så sorgligt att det har blivit så här, det är så många som har näringsbrist nästan alla barn och ungdomar och våra gamla har idag näringsbrist. Det är skrämmande de är inte konstigt att de inte orkar med skolan och att så många mår dåligt.
SNÄLLA var med och sprid detta, jag tror på det här. Våga prova ni oxå.

Tack Annika Bäckgren på Markebäcks hingsttation för att du berättade för mig att det fanns.

Nu vill jag oxå skriva och gratta Max på 8 månaders dagen. Mormor längtar tills vi ses igen.
Tusen kramar älskling. :)

1 kommentar:

  1. Ja visst har sommaren gått fort! Jag ska prova Fit-line snart. Skulle vilja prova deras hudvård också :) Kramar i massor från mig och Max ♥

    SvaraRadera